Moto rifle

Moto rifle>

V poslednej tak obľúbené, motocyklové (kevlarové?) rifle. Druhov je fakt neúrekom, pre neho i pre ňu. Nie je problém si vybrať aj na internete, tabuľky veľkostí si nájdeš, pozrieš zhruba či sa ti páčia, objednáš, vyskúšaš. Necháš si/vrátiš/vymeníš. Avšak existuje niekoľko otázok, na ktoré ti aj taký najštýlovejší e-shop, ako ten náš, odpovie ťažko.

Aké sú v nich chrániče? Dajú sa nastaviť/vybrať? Aká má byť v rifloch pohyblivosť? Môžem si dovoliť tancovať odzemok na Drienku? Je možné tieto rifle prať? Som háklivý na kríže, bodaj by mali vyšší pás, nemáte aj také? Nie je v tom teplo? Nie je v tom zima? Aký v tom mám zadok? Sú nepremokavé? Sú priedušné? Sú super priedušné a zároveň nepremokavé? Čierne alebo modré? Nemáte niečo voľnejšie na lýtka? Sú tieto chrániče bezpečné? Sú chrániče pohodlné? Ako mi majú rifle sedieť? Pomôže mi to pri páde? Vyzerám v tom jak hurka, nemáte niečo viac poddajné? Ozaj musím iba schudnúť? Je rozdiel 80€ v cene opodstatnený? Čo znamená že sú prešívané? Kde sú podšité? Ako to, že nie všetky rifle sú kevlarové? Naozaj by mali byť dlhšie? - veď ich mám skoro po členok.

.... a mnoho ďalších, ktoré na nás smerujú deň čo deň.

My v Moteame ti s výberom veľmi radi pomôžeme. Ponúkame rifle rôznych strihov s rôznymi vychytávkami od vetrákov, strečových panelov, komplet strečových materiálov, rôznych levelov ochrany. Ďalej skrátene či predĺžené, s pohodlnými i menej pohodlnými chráničmi, dostupnejšie i prémiovejšie. A každým rokom sa naše skladové zásoby obmieňajú. Vyberáme pre teba len to, čo by sme nosili my sami! Najlepšie je zastaviť sa, vyskúšať viacero druhov, farieb a vybrať si tie svoje obľúbené. Sme tu pre teba! 

Ak by si sa však predsa rozhodol ísť cestou e-shopu, mrkni na našu ponuku. V prípade, že by si to na prvýkrát netrafil, ako sme spomínali, nie je problém tovar vymeniť, vrátiť. Prípadne nás kontaktuj a budeme sa snažiť poradiť ti s výberom. P.S.: Radi ti odfotíme aj reálnu farbu, premeráme rozmery a podobne.