Quad Lock

Quad Lock>

Od leta 2023 môžete u nás v ponuke nájsť sortiment prémiových držiakov, obalov a príslušenstva Quad Lock. Quad Lock je jedným z popredných výrobcov produktov, vďaka ktorým su môžete bezpečne upevniť telefón na svoj motocykel, bicykel, do auta alebo na pracovný stôl. Poďme si teda bližšie priblížiť ich značku. 

Kde to všetko začalo? U protinožcov, teda - v Austrálii. Tam totiž brázdili zakladatelia Chris a Rob krajinu na bicykloch, peši i na autách po cestách, horách, púšti. Nikdy však nemali odvahu zobrať so sebou svoj telefón skr extrémne podmienky. Dlho tak netrvalo, pretože sa rozhodli situáciu zobrať do vlastných rúk. 

Pár rokov po zrodení prvého iPhonu sa narodil aj Quad Lock. Vznikol z Kickstarter-ovej kampane, ktorá vyvinula prémiový iPhone držiak - celosvetovo milovaný cyklistami. Odvtedy sa ich portfólio pomerne dosť rozšírilo a slúži entuziastom pri poznávaní každého kúta sveta. Ich motto je pomerne jednoduché: Dobrodružstvo. Či už na bicykli, lodi, v aute… Značka si zakladá na vlastnom výskume a vývoji a kladie dôraz na spoľahlivú výbavu, ktorá zvláda extrémne počasie, pády, nárazy. Ich držiaky obsahujú patentovaný dvojfázový zamykací mechanizmus. 

Ponúkajú púzdra pre smartfóny značky Samsung, Apple, Pixel, Huawei a ak náhodou nenájdete púzdro, ponúkajú aj univerzálny adaptér. Mimo obalov a všemožných držiakov (na rajdy, zrkadlo, krk riadenia, brzdovú nádobku…) ponúkajú aj príslušenstvo ako: antivibračnú podložku, wireless aj wired nabíjačky ktoré sú odolné voči vplyvom počasia, adaptéry na kameru a mnoho iného. Príslušenstvo spolu s držiakmi a obalmi pekne ladí, obaly a držiaky možno dotvoriť podľa seba a zaistiť tak uhladený dizajn celého Quad Lock komba, ktoré nebude narúšať dizajn vašej mašiny, bicyklu, auta.

 

Od roku 2011 sa veľa zmenilo, no jedno ostalo rovnaké. Na našu planétu si musíme dávať pozor a preto aj Quad Lock podporuje rôzne organizácie ako World Bicycle Relief, ktorej darovalo už vyše 1000 bicyklov. Mimo toho Quad Lock používa balenia bez plastov, 100% FSC papier so sójovým atramentom. Redukujú svoje emisie, aby sme mohli aj naďalej žiť (udržateľné) dobrodružstvá. Tie vám sprostredkuje rada ambasádorov Quad Lock, medzi ktorých patria mená ako: Johann Zarco, Jack Miller (jazdci MotoGP), Oscar Piastri (jazdec F1), Chris Froome (4 x víťaz TdF), Dominika Grnova (@dominikarides - Red Bull Rookies Cup presenter), Camille Chapeliere (jazdec Dakaru) a mnohí, mnohí ďalší. Poznáte nejakého aj vy?